نرگس محمدی محکوم امنیتی که به اقدامات براندازانه و ضد ایرانی مشهور است و بارها بهدلیل همکاری با ضدانقلاب بازداشت و زندانی شده بود، برنده جایزه صلح نوبل شد.

جایزه صلح نوبل که امروز به نرگس محمدی داده شد، جایزهای سیاسی است که روند اهدای آن در این سالها نشان داده با انگیزههای سیاسی دریافت میشود.
در فهرست برندگان این جایزه نام جنایتکارانی همچون هنری کسینجر، انور سادات، آنگ سان سوچی، مناخیم بگین و شیمون پرز و اسحاق رابین از سران رژیم صهیونیستی دیده میشود.
نگاهی به فهرست دریافتکنندگان نوبل صلح نشان میدهد عمده برندگان این جایزه بخصوص در سالهای اخیر را چهرههایی تشکیل میدهند که علیه کشورهای مستقل و وطنشان اقدام کردهاند.
سال 2003 این جایزه به شیرین عبادی اهدا شد؛ چهرهای که در ایام اغتشاشات 1402، در کنار رضا پهلوی، مصی علینژاد و عبدالله مهتدی با تشکیل ائتلاف مهسا علیه ایران فعالیت میکرد.
کمیته نوبل نروژ روز جمعه ۶ اکتبر (۱۴ مهر) اعلام کرد جایزه سال ۲۰۲۳ خود را به نرگس محمدی، فعال حقوق بشر ایرانی، اهدا کرد.
بریت ریس اندرسون، رئیس هیات نروژی کمیته نوبل صلح، در برابر خبرنگاران قرار گرفت و نام نرگس محمدی را بهعنوان برنده سال ۲۰۲۳ این جایزه اعلام کرد. اندرسون ابتدا به زبان فارسی شعار اغتشاشات سال گذشته یعنی «زن، زندگی، آزادی» را صدا زد.
این اولین جایزه سیاسی نرگس محمدی نیست. در اردیبهشتماه ۱۴۰۲ نیز سازمان ملل اعلام کرد که سه چهره تأثیرگذار اغتشاشات مهسا یعنی نیلوفر حامدی، نرگس محمدی و الهه محمدی، برنده مهمترین جایزه این سازمان در زمینهٔ آزادی مطبوعات شدهاند.
دومین ایرانی دریافتکننده جایزه صلح نوبل
پیشازاین، شیرین عبادی که به اقدامات ضدایرانی و تجزیهطلبانه مشهور است و بارها خواستار افزایش تحریمها و حذف تیمهای ورزشی ایران از رقابتهای بینالمللی شده، توانسته بود نظر اعضای کمیته انتخاب جایزه صلح نوبل سال ۲۰۰۳ را جلب کند. پس از این جایزه بود که شیرین عبادی در صدر توجهات رسانههای بینالمللی قرار گرفته بود و چند سال بعد به بهانه اعدام نوید افکاری و اتفاقات سیاسی دیگر، خواستار محرومیت کلیه رشتههای ورزشی ایران بهمدت یک سال شد.
مسیح علینژاد نیز چندبار هم در سال ۲۰۲۳ و هم سالهای گذشته نامزد دریافت جایزه صلح نوبل شده بود که در نهایت به او تعلق نگرفته بود.
نرگس محمدی کیست؟
نرگس محمدی که اکنون به جرم اجتماع و تبانی بهقصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور در زندان به سر میبرد، سابقه پرتکراری در اقدامات ضد امنیتی علیه کشور دارد و به مناسبت این اقدامات در سالهای اخیر خبرساز شده و به شهرت رسیده است. او بارها و بارها با اظهارات شاذ و دروغ خود را در راست توجهات رسانههای معاند و خارجی قرار داده است. آخرین مرتبه در ۲۱ شهریور در حساب اینستاگرامی منتسب به نرگس محمدی، مطلبی منتشر شد که ادعا میکرد محمدی در محل بهداری زندان مورد ضرب و شتم قرار گرفته است و همین موضوع به سوژهی جدید رسانههای معاند تبدیل شده بود. باوجود تکذیب روابط عمومی سازمان زندانها، اما رسانههای معاند به گزارشها و تحلیلهای دروغین خود ادامه دادند.
این ادعای کذب در شهریورماه ۱۴۰۲ و رفتارهای تبلیغاتی او در ۷ ماه گذشته، به سفارش شیرین عبادی صورت گرفته بود تا با این جلب توجهات، نظر کمیته نوبل برای اهدای جایزه به نرگس محمدی جلب شود. محمدی در ۷ ماه گذشته از حق مرخصی قانونی خود از زندان استفاده نکرده و از خانواده و وکلای خود نیز خواسته برای خروج از زندان کفیل وی نشوند. بر اساس اعلام منابع آگاه، محمدی همچنین از فرصتهای درمانی داخل زندان استفاده نمیکند، دائماً در حال طراحی و اجرای اقداماتی خلاف نظم زندان و برهم زننده فضای آرامش سایر زندانیان بود و اقدامات دامنهدار تبلیغی را آغاز کرد که شامل دروغهایی همچون تهدید جانی وی در زندان و مواردی از این دست میشود.
البته نرگس محمدی در دریافت این جایزه یک رقیب هم داشت. مصی علینژاد که طبق افشاگری میلاد آقایی، کارشناس پای ثابت شبکههای سلطنتطلب، از ماههای گذشته با لابیگری در شبکه تروریستی اینترنشنال، تلاش میکرد از پانصد استاد امضا بگیرد تا نماینده جایزه صلح نوبل شده و محمدی خط بخورد.
نرگس محمدی در جریان فعالیتهای ضدامنیتی خود با سازمانهای امنیتی و چهرههای خاصی نیز در ارتباط بوده است. میرحسین موسوی و جریان فتنه ۸۸ که اصلاً در همان فتنه، محمدی سربازکرد و رسانهای شد و پس از تحمل حبس آزاد شد، علاوه بر آن کیوان صمیمی، مدیرمسئول ماهنامه توقیفی نامه، یکی از بولتنهای تبلیغاتی برای گروهکهای کمونیستی، از دیگر پروژههای همکاری نرگس محمدی بود. تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی است که در جریان فتنه ۸۸ از کشور متواری شد و به فرانسه، کانون اصلی منافقین منتقل شده بود. هستههای بدخیم براندازی که توسط نرگس محمدی و همسرش سازماندهی میشد، در این سالها همچنان به کار خود ادامه میداد.
«خانواده نرگس همه مجاهد (منافق) هستند؛ برخی دهه شصت اعدامشده و برخی دیگر از زمان قبل از انقلاب سمپات این گروهک بودهاند.» این جمله را تقی رحمانی همسر نرگس محمدی بر زبان آورده است تا نشان دهد جایزه صلح نوبل نه به یک ایرانی بلکه به یک بازمانده از تروریستها تعلقگرفته است.
تا همین چند سال قبل نرگس محمدی تقریباً یک چهره غیرسیاسی میان فعالان ضدانقلاب محسوب میشد، او آنقدر برای محافل سیاسی در خارج از کشور ناآشنا و گنگ بود که بارها عکس یک بازیگر هم نامش را به جای او استفاده میکردند. او در اوایل دهه هفتاد با تقی رحمانی از کادرهای گروهک تروریستی موحدین در دانشگاه تبریز آشنا شده و مدتی بعد با وی ازدواجکرده است.
تقی رحمانی در شرحی درباره ازدواجش با نرگس محمدی گفته است که او زنی غیرسیاسی و اهل زنجان بود که به دلیل داشتن کینه از اعدام برخی از اقوامش جذب گردید. نرگس محمدی در اوایل مجبور به خواندن آثار شریعتی بوده تا به قول تشکیلات بهمرور سیاسی گردد.
دریکی از جلسات آشنایی پیش از ازدواج، تقی رحمانی به نرگس محمدی گفته بود که زندگی چریک شش ماه است و او میخواهد دوباره جذب گروهک شود، اشاره او به خروج غیرقانونی از ایران و پیوستن به منافقین در کمک اشرف بوده است، آن روزها تقی رحمانی گمان میکرد که پس از آزادی از زندان امکان ارتباطات ارگانیک نداشته و کلونی سیاسی تنها راه حیات او محسوب میشود، در این مقطع نرگس محمدی با این تصمیم مخالفت کرده و به رحمانی گفته بود که یک نیروی سازمانی در داخل باارزشتر از یک کادر بیتحرک در عراق است!
این مسئله باعث شد که تقی رحمانی پس از چند سال غیبت سیاسی جذب گروهک آمریکایی ملی-مذهبیها شده و با از طریق عزتالله سحابی در ماهنامه ایران فردا مشغول به کار گردد، جذب شدن تقی رحمانی به شاخه افراطی گروهک نهضت آزادی مقدمه فعالیتهای سیاسی و علنی نرگس محمدی در داخل کشور است.
ورود نرگس محمدی به محافل و گعدههای ضدانقلاب داخلی باعث تغییر و تحول روحی و اساسی در او گردید، برداشتن روسری و بیحجابی و نیز ارتباط با مردان بدون رعایت ضوابط شرعی ازجمله تحولات روحی نرگس محمدی در آن زمان بوده است.
تقی رحمانی در آن زمان برای دور کردن نرگس از محافل مردانه مجبور میشود تا همسرش را با شیرین عبادی آشنا کند، آن روزها شیرین عبادی جایزه صلح نوبل گرفته و نقل محافل بود، شیرین عبادی با همکاری برخی وکلای حقوق بشری توانسته بود بهواسطه دولت اصلاحات کانون وکلای حقوق بشری را راهاندازی کند.
نرگس محمدی باوجودآنکه حقوق نخوانده و فارغالتحصیل رشته فیزیک کاربردی بود اما کمک نایبرئیس کانون وکلای حقوق بشری گردید. در آن روزها بهواسطه اعمالنظرهای عجیب نرگس محمدی و نیز دخالتهای غیرمستقیم تقی رحمانی این تشکیلات غیرقانونی محفلی برای سفیدسازی پروندههای مختلف بهویژه سیاسی شده بود.
یکی از ترفندهای این گروه آن بود که عناصر تروریستی را بهعنوان فعال صنفی یا سیاسی جا زده و پروندههای آنها را در محافل خبری و بینالمللی بهعنوان فعال صنفی، قومی یا سیاسی جا میزدند! ازجمله برای اولین بار کانون فعالان حقوق بشر عبدالمالک ریگی شرور معروف را در صدای آمریکا بهعنوان فعال سیاسی و حقوق بشری معرفی کردند.
عکس/ نرگس محمدی از همکاری با تجزیهطلبان تا سمپاتی منافقین
مرگ کسب و کار من است! / نرگس محمدی چگونه دلال دارو شد؟
ازجمله اقدامات کانون حقوق بشر در ایران جمعآوری اطلاعات، دستهبندی و انتقال آن به خارج از کشور بود، مهدی امینی زاده عضو دفتر تحکیم وحدت دراینباره گفته است که نرگس محمدی به او مأموریت داده بود تا پروندههای دانشجویی و سیاسی در سراسر کشور را جمعآوری کند و به دست کانون حقوق بشر برساند؛ او در فیسبوک خود نوشته بود که این اخبار از طریق شیرین عبادی به دست دیدبان حقوق بشر میرسید تا بهواسطه آن مردم ایران تحریم شوند. عبدالرضا تاجیک از اعضای اولیه این کانون مدتی قبل در یک برنامه کلاب هاوسی گفته است که اغلب این گزارشها دروغین بوده و بهانهای برای تحریم بیشتر ایران بود!
این شواهد نشان میدهد که شغل خانم نرگس محمدی و شیرین عبادی خیلی ساده و شیک بوده است، آنها در ایران به اسم فعال حقوق بشری گزارشهای دروغین و سیاه تهیهکرده و آن را به سرویسهای اطلاعاتی در خارج از کشور میفروختند. این کسبوکار چرب و پرسود و البته پرزرقوبرق باعث شد تا نرگس محمدی بهتدریج در کنار شیرین عبادی رشد کرده و در پوشش فعال حقوق بشر مطرح گردد.
یکی از مرتبطین با کانون مدافعان حقوق بشر در شرح این ماجرا روایتی جالب داشته و گفته است: آنها اخبار داخل کشور را به شیوه منافقین در دهه شصت جمعآوری کرده و میفروختند با این تفاوت که سازمان مجاهدین خلق (منافقین) این اخبار را به استخبارات داده تا بمب روی سر مردم بریزد، اما شیرین عبادی و دستیارانش این اخبار را در کادوی پرزرقوبرق حقوق بشر به موساد و سازمان سیا میفروختند تا با کمبود دارو در بازار تحریم کودکان مبتلا سندرم پروانهای روی دست مادرانشان جان بدهند؛ نفاق در دهه هشتاد و نیز دهه نود اینگونه رنگ عوض کرد. آنها حتی یک ماهنامه نیز با عنوان خط صلح در کانادا تأسیس کرده که محتوای آن حقوق بشری بود اما در واقعیت سازمان تروریستی منافقین را تبلیغ میکرد.
پس از فتنه سال ۸۸ نرگس محمدی با یک شکست بزرگ در زندگی خانوادگی با طعم خیانت روبرو شده و همین موضوع باعث جدایی او از تقی رحمانی گردید؛ البته این جدایی غیررسمی باعث پایان شراکت سیاسی آنها در تهران نشد! رحمانی بهواسطه یک مرخصی از زندان متواری شده و با کمک یک تاجر کرد مرتبط با گروهک تروریستی کومله ابتدا به مقر تروریستها و ازآنجا به پاریس (مقر سیاسی منافقین) منتقل میگردد، از این زمان به بعد اگرچه رابطه عاطفی میان نرگس و تقی رحمانی قطعشده تا جایی که حتی حاضر به گفتگوی تلفنی نیز باهم نبودند اما شراکت تجاری آنها بهواسطه بیزینس پرسود حقوق بشری پابرجا ماند.
نرگس محمدی همچنان از ایران سوژههای داغ حقوق بشری با طعم تحریم را برای تقی رحمانی در پاریس ارسال کرده و همسر سابق نیز آنها را با عناوین مختلفی چون جایزههای ضد ایرانی چون ساخاروف، ۱۰۰ زن برتر بیبیسی، جایزه اولاف پالمه و جایزه صهیونیستی الکساندر لانگر نقد کرده است. حالا نرگس محمدی بهواسطه لابی سنگین شیرین عبادی توانسته است جایزه صلح نوبل را نیز در کارنامه یک زن غیرسیاسی که ناخواسته سیاسی شده جایداده است، این سرنوشت عجیب حتی برای خود نرگس محمدی نیز قابلباور نیست!
همچنین نرگس محمدی با همکاری شیرین عبادی یک محفل پوششی با عنوان کانون مدافعان حقوق بشر ایجاد کرده و تمامی گروههای برانداز را زیر چتر حقوق بشر آمریکایی جمع کردند. سطح فعالیتهای این کانون به حدی بود که یکی از وکلای همکار با این شبکه به صدای آمریکا، ارگان خبری وزارت خارجه آمریکا گفته بود که از نگاه کانون مدافعان حقوق بشر حتی عبدالمالک ریگی هم یک فعال حقوق بشر است.
یکی از هستههای شورشی یا همان کانونهای سبز که باند تقی رحمانی و نرگس محمدی در ایران روی تربیت آن سرمایهگذاری ویژه انجام داده بود، کانون صنفی معلمان بود که در آن سالها بهمرور در حال لایهبرداری از خود بود. گروهک غیرقانونی کانون صنفی معلمان از سال ۱۳۸۱ به آنسو باهدف پیگیری وضعیت معیشتی فرهنگیان تشکیلشده و بهمرور به دلیل رسوخ برخی مارکسیستهای آمریکایی در آن دچار انحراف اساسی شده بود.
چه کسانی تبریک گفتند:
بسیاری از رسانههای معاند و خبرنگارانشان، نسبت به اینکه رئیس هیات نروژی شعار اغتشاشات را به زبان فارسی گفته و این جایزه را به یک متهم امنیتی اهدا کرده است خرسند و امیدوار شدند، اما باید مروری به اتفاقات سال گذشته کنند که یکی از روسای جمهور عضو ناتو و اتحادیه اروپا، امانوئل مکرون، مقابل دوربین تلفن همراه مصی علینژاد قول کمک به اغتشاشات ایران را داد، اما در کمتر از چندماه، با دولت جمهوری اسلامی وارد مذاکره و همکاری شد. مجموعه رفتارهای دولت آمریکا، عربستان و دیگر دولتهای اروپایی پس از اغتشاشات سال گذشته بهقدری برای براندازان و رسانههایشان درسآموز بود که انتظار میرفت با یک جایزه سوری، تا این حد هیجانزده نشوند.
البته ذوقزدگی این جایزه مختص معاندین نبود، اصلاحطلبان نیز نتوانستند خوشحالی خود از اهدای جایزه نوبل را پنهان کرده و چهرههای برجستهشان در فضای مجازی پیام تبریک منتشر کردند؛ همچون، آذر منصوری، مصطفی تاجزاده در زندان، صبا شعردوست، مجید دری و آتنا دائمی و ...
حمایتها از جایزه نرگس محمدی به معاندین و اصلاحطلبان هم ختم نمیشود؛ علاوه بر اینها وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی نیز به زبان فارسی پیامی منتشر کرد. «گاملیال» در پیامی توئیتری به زبان فارسی نوشت: «امروز از شنیدن برنده شدن جایزه صلح نوبل نرگس محمدی خرسند شدم.» او پیامش را هم با این جمله تمام کرد: «باهم پیروزیم، زن، زندگی، آزادی!»
جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا هم با انتشار بیانیهای به اعطای جایزه نوبل صلح به نرگس محمدی واکنش نشان داد و گفت به نرگس محمدی برای دریافت جایزه صلح نوبل ۲۰۲۳ تبریک میگوید و جشن میگیرد.
مکرون، رئیسجمهوری فرانسه این جایزه را «یک انتخاب درست» خواند و خانم محمدی را یک مبارز راه آزادی نامید.
آبرام پلی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز در پیامی در توئیتر اعلام کرد: «نرگس محمدی قهرمان بسیاری از مردم ایران و جهان است.»
علی رحمانی ۱۷ ساله، پسر نرگس محمدی، در جریان یک نشست خبری در پاریس گفت که به مادرش که هشت سال است او را ندیده است، «بسیار افتخار میکند.»
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: جایزه صلح نوبل که روز جمعه به نرگس محمدی کنشگر زندانی اعطا شد نشاندهنده ادای احترام به تمام زنانی است که درراه مبارزه برای حقوق خود، آزادی، سلامتی و حتی جان خود را به خطر میاندازند.
رضا پهلوی، مسیح علینژاد، مریم رجوی، عبدالله مهتدی، سیما ثابت، نازنین بنیادی و حامد اسماعیلیون هم بهعنوان سران اپوزیسیون ای جایزه را تبریک گفتند.
واکنشهای داخلی
واکنشهای رسمی
سخنگوی وزارت امور خارجه: کمیته صلح نوبل، اقدام به اعطای جایزه صلح به شخصی کرده است که به دلیل نقض مکرر قوانین و ارتکاب اعمال مجرمانه محکوم شده است، این اقدام را حرکتی مغرضانه و سیاسیکاری دانسته و محکوم میکنیم. اقدام کمیته صلح نوبل، تحرکی سیاسی در راستای
سیاست مداخلهجویانه و ضدایرانی برخی دولتهای اروپایی ازجمله دولت مقر کمیته نوبل بوده که نشاندهنده انحراف مأیوسکننده آن از اهداف اولیه آن و بهرهبرداری ابزاری از کمیته صلح است.
وزیر امور خارجه در واکنش به جایزه صلح نوبل نرگس محمدی: لایقترین نماد صلح جهانی، سردار فداکاری بود که دو دهه با تروریسم و خشنترین جنایتکاران مبارزه کرد و امنیت منطقه و جهان را تضمین کرد. حضور دهها میلیونی مردم در تشییع شهید حاج قاسم سلیمانی در ایران و عراق و همدلی جهانیان، باشکوهترین و ماندگارترین اعطای جایزه صلح در تاریخ بود.
واکنشهای کاربران
در بین کاربران این رخداد با عنوان «جایزه صهیونیستی» بازتاب داده شده است. دیگر نکته موردتوجه کاربران، برندگان قبلی این جایزه بوده است. افرادی همچون آدولف هیتلر، نتانیاهو، جورج بوش، شیمون پرز، دونالد ترامپ، اسحاق رابین و ... همه این برندگان بهنوبه خود عامل یک جنایت در گوشه و کنار جهان هستند و موفق شدند این جایزه سیاسی را دریافت کنند.
واکنش کابران توییتر به جایزه نرگس محمدی را اینجا ببینید:
خانواده مادری نرگس اکثرا از منافقین بودند که اعدام شدند
تقی رحمانی همسر نرگس محمدی در اظهاراتی گفته که «خانواده مادری نرگس اکثراً از مجاهدین بودند که اعدام شدند. پسرخالههای نرگس، پسرعمههایش ... اکثرا اعدامی دارند.»
سر قلاب نوبل
محمد ایمانی در کانال تلگرامی خود نوشت:
جایزه صلح نوبل، از معتبر ترین جوایزی است که در جهان اهدا می شود! نشان به آن نشان که غالبا آن را به جنایتکاران سرشناس غربی داده اند؛ و یا به خیانتکاران در شرق که حاضر شدند پیاده نظام غرب در معارضه با حریفان شرقی باشند:
هنری کیسینجر (بانی جنایات گسترده در شرق آسیا و شیلی)
انور سادات و مناخیم بگین (زمامداران مصر و رژیم صهیونیستی) به خاطر رسمیت بخشیدن به اشغال فلسطین،
میخائیل گورباچف رئیس جمهور شوروی که سرانجام، رقیب آمریکا را از هم پاشاند
آنگ سان سو چی (حامی جنایت علیه میلمانان در میانمار)
دالایی لاما، معارض تبتی (چین)
شیرین عبادی
یاسر عرفات، اسحاق رابین و شیمون پرز به خاطر رسمیت دادن به رژیم اشغالگر فلسطین
لیو شیائوبو معارض و اپوزیسیون چینی
یان راچینسکی مهارض و اپوزیسیون روس
آلس بیالیاتسکی، معارض و اپوزیسیون بلاروسی
هیئت مدیره اهدای جایزه صلح نوبل، تمایل کاملا منفعلانه ای نسبت به آمریکا دارند، چنان که با وجود بیشتری ضربات آمریکا به صلح و امنیت جهانی، شمار زیادی از برندگان جایزه صلح نوبل، آمریکایی بوده اند؛ افرادی مانند:
وودرو ویلسون، تئودور روزولت، الیهو روت، جرج مارشال، امیلی گرین بالچ، جان رالیگ موت، کوردل هال، جین ادامز، نیکولاس مورای باتلر، فرانک بی کلاگ، رالف بونچ، جرج کتلت مارشال، لینوس کارل پولینگ، الیه ویزل، جودی ویلیامز، ال گور، جیمی کارتر و باراک اوباما.
نکته بسیار قابل تامل این که هرگز منتقد و معترض دارای نگاه اپوزیسیون نسب به نظام های آمریکایی یا اروپا را پیدا نمی کنید که همانند معارضان شرقی، نامزد جایزه صلح نوبل شود. جایزه آنها غالبا سرکوب و طرد و اخراج و سر به زیر آب شدن است.
هئیت مدیره صلح نوبل، امسال جایزه سیاسی خود را به "نرگس صفیه محمدی" دادند. همسر تقی رحمانی (از سران خارج نشین گروهک ملی مذهبی) و همکارشیرین عبادی در گروهکی موسوم به کانون مدافعان حقوق بشر که مدتی هم در گروهک شورای ملی صلح فعال بود.
او ضمنا حامی تحریم ایران بوده و با برخی گروهک های تروریست همکاری داشته است. همسرش نیز در پاریس، رابط برخی گروهک های نفاق با گروهک های تندرو تروریستی و همچنین سرویس اطلاعاتی فرانسه است.
مرور روند واگذاری این جایزه نشان می دهد که برگزار کنندگان آن تدریجا به جای حمایت گل درشت و ضد کارکردی از مقامات جنایتکار غربی به ویژه آمریکایی، به ترویج محافل همکار اپوزیسیون در جهان فرا غرب و کشورهای حریف غرب پرداخته اند.
با چنین منطقی بود که کسانی مانند آنگ سان سوچی، دالایی لاما، شیرین عبادی، لیو شیائوبو، یان راچینسکی و آلس بیالیاتسکی را به نامزد پرداخت جایزه کردند.
آنها به یک نفر پولی معادل یک میلیون یورو یا ۱٫۳ میلیون دلار می دهند و برای هزاران نفر مزدور آماده خیانت به کشور خود، دانه می پاشند و دام می چینند، بی آن که به اغلب آنها بابت خیانت های بعدی پولی بپردازند.
این، روش شکار ماهی های بیشتر و بزرگ تر بدون پرداختن هزینه، از طریق سر قلاب کردن کِرم ها یا ماهی های کوچک است.
کیهان نوشت:
وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی و رئیس جبهه اصلاحات
اعطای جایزه صلح نوبل به نرگس محمدی را تبریک گفتند.
اگر نگاهی به برندگان گذشته جایزه صلح نوبل داشته باشیم، متوجه سابقه این جایزه خواهیم شد. افرادی همچون هیتلر، کیسینجر (مغز متفکر جنگهای مختلف آمریکا)، چرچیل
(نخستوزیر انگلیس در جنگ جهانی دوم)، شیمون پرز (نخستوزیر رژیم غاصب اسرائیل و عامل کشتار
غیر نظامیان فلسطینی)، اسحاق رابین (وزیر جنگ رژیم موقت اسرائیل)، جرج بوش (عامل حمله به عراق و افغانستان)، باراک اوباما (بنیانگذار شدیدترین تحریمها علیه ایران_ بمباران و حمله به غیرنظامیان در کشورهای مختلف)، نتانیاهو (نخستوزیر منفور رژیم صهیونیستی و از عاملان قتل عام مردم کشورهای غرب آسیا)، دونالد ترامپ (عامل جنگ و ترور در کشورهای مختلف و ایران)، آنگ سان سوچی (عامل نسلکشی مردم مسلمان روهینگیا در میانمار) و افرادی دیگر که بخشی از آنها نیز علیه حاکمیت و امنیت کشور خود و در راستای حمایت از استکبار جهانی فعالیت کردهاند.
همه این افراد برنده شده نشان میدهند جایزه صلح نوبل نشان از آن دارد که این نمایش و جایزه چیزی جز شوخی و سیاست بازی غرب نیست. سیاستی که در آن سعی دارد تا کشورهای دیگر را با جنگ، فشار، تطمیع، تبلیغ و هر روش دیگری برای رسیدن به اهدافش همراه کند. شیرین عبادی برنده دیگر جایزه صلح نوبل که الان در خارج از کشور به سر میبرد، اقدامات تجزیهطلبانه علیه ایران داشت.
پس از اعلام نرگس محمدی به عنوان برنده جایزه صلح نوبل امسال، شاهد تبریک فتنهگران غربی و جنگطلب هستیم. از تبریک وزیر اطلاعات رژیم موقت اسرائیل تا کشوری مثل آمریکا و سران برخی از کشورهای غربی همچون مکرون، و همچنین ناتو. اما نکته قابل توجه آنجاست که برخی از افراد که خود را ایرانی، دلسوز ایران و مدعی اصلاحات میدانند نیز پیام تبریک فرستادند.
آذر منصوری رئیسجبهه اصلاحات ایران در پیامی به نرگس محمدی که مشوق فتنه 88 و اغتشاشات ایران بوده است، او را خشونت پرهیز خوانده و به او تبریک گفت. بیراه نبود که نتانیاهو از مدعیان اصلاحات با عنوان سرمایههای اسرائیل در ایران نام برده بود.
یکی از فعالین اصلاحطلب در صفحه شخصی خود با کنایه خطاب به نرگس محمدی نوشت: «نمیشود طرفدار تحریم و در عین حال فعال حقوق بشر بود. فعال حقوق بشر یعنی مخالف تحریم!»
حمایتها و سابقه نرگس محمدی
نرگس محمدی به نقل از همسرش در خانوادهای بوده است که سابقه فعالیت و عضویت در گروهک تروریستی منافقین را داشتهاند. او به همراه خانواده خود از رامین حسین پناهی، (تروریست تجزیهطلبی که به عضویت گروه کومله درآمده بود و قصد اقدام تروریستی در ایران داشت)، حمایت کردند. از طرفی دیگر نرگس محمدی اقدام به حمایت از تحریمهای علیه ایران کرده و خود را حامی تحریمهای آمریکا بر علیه مردم ایران دانست.
گافی که از یک رسوایی خبر داد
پس از اعلام نرگس محمدی به عنوان برنده جایزه صلح نوبل، رسانههای خارجی اقدام به نشر نام و تصویر این فعال به اصطلاح مدنی کردند. اما معرفی رسانههای خارجی گافی بزرگ داشت. این رسانهها آنقدر با این شخص یعنی نرگس محمدی ناآشنا بودند که تصویر بازیگر ایرانی که همنام او بود را به عنوان برنده جایزه صلح نوبل کار کردند. در اخبار اولیه شاهد تصویر بازیگر ایرانی به نام نرگس محمدی بودیم نه نرگس محمدی که او را فعال به اصطلاح مدنی خطاب میکردند. این مسئله حاکی از آن است که جایزه صلح نوبل برای بالا آوردن مسئله اغتشاشات سال گذشته و استفاده علیه جمهوری اسلامی ایران در مجامع بینالمللی بوده است. همین موضوع باید برخی جریانها و افراد داخلی را به فکر وادارد که آیا همچنان باید با رژیم اسرائیل و کشورهایی که علیه ایران هستند همصدا باشند؟
* * *
وطن امروز نوشت:
بیاعتبار بود بیاعتبارتر شد
ناگفته نماند که :
مسیح علی نژاد پیشنهاد شده برای جایزه صلح نوبل بود!
رقابت سر یک میلیون دلار جایزه حقوق بشری
هردو در روزنامه های اصلاح طلبان فعالیت داشتند.