موشکهای کدام کشور این منازل را بر سر این کودکان خراب کرده است. این کودکان کدام خطر را برای آنها داشته است؟
«مرکز اصلی بهداشتی در اسلم (در استان حجة)، مملو از کودکان نحیف، خردسالانی بیش از حد لاغر و با چشمانی از حدقه بیرون زده، است. پرستاران قطر بازوهای کودکان و خردسالان را اندازه گرفتند که فقط چند سانتیمتر بود و اینها نشانهای از بدترین مراحل سوءتغذیه است». چه کسانی این بلاها را بر سر این زنان و کودکان یمنی آورده است. با کدام قانون حقوق بشر چنین بلایی به این مردم مظلوم روا شده است؟
ویرانی های ناشی از جنگ داخلی سوریه بسیار گسترده تر از آن است که بتوان با لنز دوربین های خبرنگاران و عکاسان به تصویر کشید.
هدف از تخریب زیر ساخت های این کشور و دیگر کشورهای اسلامی چیست؟ مردم مسلمان سوریه، عراق،افغانستان، یمن، لبنان، غزه چرا مورد غضب آمریکا قرار گرفته اند. جواب یکی است چون مسلمان هستند. طبق دیدگاه حقوق بشری آمریکا و متحدانش،مردم این کشورها، انسانهای درجه دوم هستند و فقط چشم آبی ها ارزش دارند.

به گزارش فرارو، گروه ناظر حقوق بشر در سوریه آمار کشتهشدگان این جنگ را بیش از ۳۸۸ هزار نفر برآورد کرد.
در مجموع ۲۲ هزار ۲۵۴ کودک نیز در شمار کشتهشدگان جنگ داخلی سوریه هستند.
همچنین طی این مدت ۵.۶ میلیون سوری مجبور به ترک وطن خود شده اند که از این تعداد ۳.۶ میلیون نفر به ترکیه پناه برده اند.
از سوی دیگر ۱۱.۵ میلیون شهروند سوریه نیز درپی جنگ داخلی در درون این کشور آواره شده اند و بسیاری از آنها با مشکم تامین سرپناه روبرو هستند.
هم اکنون ۸۰ درصد از ساکنان اردوگاههای آوارگی در سوریه را زنان و کودکان تشکیل میدهند و نزدیک به ۶۰ درصد کودکان سوری نیز با خطر سوء تغذیه روبرو هستند.

جلوگیری کند.

گزارشهای گوناگون بر این واقعیت تأکید دارند که از زماناشغال عراق، وقوع خشونت جنسی به شکل قابل توجهی افزایش یافته و این آمار در حالی است که تعداد محدودی از زنان عراقی جرئت میکنند ماجرای تجاوز به خود را چه به مقامات عراقی و چه به نیروهایاشغالگر گزارش کنند؛ زیرا میترسند که مایه خفت و خواری خانوادهشان شوند و یا به دست مردان خانواده در معرض «قتل برای اعاده شرافت» قرار گیرند.
بنا به روایت خبرگزاری فرانسه، آمریکاییها در زندان ابوغریب یک زندانی زن عراقی را در برابر دیدگان همسرش مورد تجاوز قرار دادند؛ وی مجبور شد پس از آزادی از زندان خودکشی نماید. وجدان ميخائيل سليم، وزیر حقوق بشر عراق تأکید مینماید بر اساس آمارهای موجود در این وزارتخانه در طولاشغال عراق توسط نیروهای آمریکایی، بیش از 447 زن عراقی در 11 زندان سرّی آمریکا در بازداشت به سر میبردند. یک روزنامهنگار اردنی به نام لیما نبیل در مصاحبه با ایندیپندنت گفت: «زنان عراقی در زندان ابوغریب بیش از مردان مورد خشونت جنسی و شکنجه قرار گرفتند». وی افزود: برخی از زنانی که در زندان ابوغریب قربانی تجاوز شدهاند، بعدها از سوی خانوادههای خود هدف قتل «شرافتی» قرار گرفتهاند. نبیل به نقل از یک زن زندانی از تجاوز نظامیان آمریکایی به پنج دختر در این زندان و کشته شدن آنها از سوی خانوادههایشان خبر داده است. در نامهای که از یک زن عراقی دربند ابوغریب به خارج از زندان انتقال یافته است، چنین آمده است:
«برای شما از چه بنویسم یا از چه بگویم، از اینکه شکمهای تمام زنان عراقی در بند زندان ابوغریب از زنازادگان آمریکایی برآمده شده یا از ضرب و شتمهای شدید و ایجاد زخمهای عمدی در صورت زنان زندانی و ایجاد زخمهای عمیق و بهاصطلاح خودشان یادگاری در صورت زنان بگویم... زنان عراقی دربند ابوغریب هیچ شبی را بدون وحشت و مورد تعدی و تجاوز واقعشدن از سوی نظامیان آمریکایی به صبح نرساندهاند. آنها بدنهای ما را برای تفریح و خوشگذرانی خویش تکهتکه میکنند و از شدت رنج و وحشت ما لذت میبرند. آیا میتوانید، تصور کنید که بیش از 9 بار در روز به یک زن تعدی کنند، به همراه من 13 دختر نوجوان عراقی هستند که هر روز در معرض چنین شکنجههایی قرار دارند».
وی در توضیح نحوه خودکشی همسلولی خود مینویسد: «پس از بارها تعدی و تجاوز یکی از نظامیان آمریکایی به دوست همسلولی، چنان از ناحیه سینه و ران مورد ضرب و شتم قرار گرفت که از هوش رفت و وقتیکه به هوش آمد برای رها شدن از این ننگ و عار آنقدر سر خود را به دیوار کوبید تا سرانجام مغز وی نقش بر دیوار سلول شد».
رابرت فیسک، روزنامهنگار انگلیسی ضمن تأیید وجود گروههای تجاوزکننده به زنان از سوی نظامیان آمریکایی، مدعی شد: تصاویر زنانی که مورد تجاوز قرار گرفتهاند باعث شد که دولت اوباما تصمیم به جلوگیری از انتشار چنین تصاویری بگیرد. باراک اوباما در این زمینه اظهار داشت که انتشار این تصاویر شعلههای افکار ضدآمریکایی در میان مسلمانان جهان را شدیدتر خواهد کرد و باعث خواهد شد که جان نیروهای نظامی ما با خطر بزرگتری تهدید شود.
ازجمله حوادث بهتآور اتفاق افتاده در زندان ابوغریب، خشونتهای جنسی نظامیان زن آمریکایی علیه مردان اسیر دربند ابوغریب است. برخی از تصاویر این خشونتها از سوی سربازان آمریکایی و برای تفریح برداشته شده است؛ که مدتی بعد برخی از آنها در برنامه «60 دقیقه» از سوی شبکه تلویزیونی سیبیاس(CBS) آمریکا پخش شد. این تصاویر تعدادی از سربازان زن آمریکایی را نشان میدهد که در مقابل تعدادی از موقعیتهای ایجادشده از مواضع جنسی مردان اسیر عراقی، در حال ریشخند و تمسخر آنان هستند. بر اساس گزارش سیمور هرش، روزنامهنگار تحقیقی و نویسنده آمریکایی، آنها مگان آمبوهل، سبرینا هارمن و سرباز بسیار بدنام دیگر به نام لیندی انگلند بودند. تصاویر چنین نشان میدهند: لیندی انگلند درحالیکه سیگار بر لب دارد، با غرور و تکبر به اندام تناسلی زندانی مرد عراقی که بهصورت برهنه درآمده و درحالیکه کیسهای بر سر وی قرار دادهاند،اشاره میکند؛ در حالتی که مرد عراقی اسیر مجبور به خودارضایی شده است. در تصویر دیگری 7 اسیر مرد عراقی درحالیکه برهنه شدهاند بر رویهم مانند هرمی قرار داده شدهاند. لیندی انگلند در این تصویر با یک سرباز مرد آمریکایی به نام «گرانر» درحالیکه دست در شانه یکدیگر دارند، در حال پوزخند واشاره به این تنهای برهنه هستند. در تصاویر دیگری این زنان بر گردن بعضی اسیران مرد عراقی دربند ابوغریب «افسار» انداخته و آنان را بهصورت چهار دستوپا، مانند حیوان به حرکت درمیآورند. سرلشگر آنتونیو تگوبا در گزارش خود، موارد زیر را در زمره خشونتهای جنسی علیه مردان برشمرده است: «عکسبرداری و فیلمبرداری از زندانیان مرد برهنه، اجبار مردان عریان به قرار گرفتن در وضعیتهای گوناگون جنسی برای عکسبرداری، اجبار زندانیان مرد به برهنگی و نگهداری آنها در همین وضعیت برای چند روز، اجبار مردان برهنه به پوشیدن لباسزیر زنانه، مردان را در حالت برهنگی به شکل تودهای درآوردن و پریدن بر روی آنها، قرار دادن کیسه بر سر مردان برهنه و اتصال سیمهای برق به انگشتان شست پا و دست و آلت آنها برای شبیهسازی شکنجه الکتریکی، نوشتن عبارت «من زناکار به عنف هستم» بر روی پاهای زندانی و سپس عکسبرداری کردن از آنها، قرار دادن قلاده سگ بر گردن زندانی و قرار گرفتن سرباز زن آمریکایی در کنار آنها برای ژست گرفتن و عکسبرداری از آنها...».
در مواردی برای تحقیر مردان عراقی، در پشت آنها تصویر زن میکشیدند و نظامیان آمریکایی آنها را تهدید میکردند تا به روی زانو بنشینند و مورد تجاوز قرار بگیرند. کاترین وینر، خبرنگار روزنامه گاردین معتقد است که نظامیان آمریکایی از روی فیلمها و برنامههای تلویزیونی و مجلات آمریکایی مواردی از این قبیل را مشاهده و بر روی زندانیان پیاده کردهاند.
خشونتهای تکاندهندهای که از سوی زنان نظامی آمریکایی بهخصوص علیه مردان اسیر عراقی در زندان ابوغریب اتفاق افتاد، نشانگر این است که توحش و خشونتهای سادیسمی و زجرآور فقط از سوی مردان صورت نمیگیرد. بدنامترین زن نظامی آمریکایی «لیندی انگلند» در مصاحبه با مجله «اشترن» آلمانی، ارتکاب این اعمال را در جنگها امری عادی میداند.
آنچه در زندان ابوغریب بهویژه در رابطه با ارتکاب خشونتهای جنسی اتفاق افتاد، یک نمونه منحصربهفرد بود زیرا بدترین نوع مبارزه با شرافت دشمن است که تاکنون اتفاق افتاده است. ماهیت بسیاری از این بدرفتاریها، برای مثال، زمانی که اسیران دربند ابوغریب مجبور میشوند که در مقابل دیگران به انجام اعمال جنسی با یکدیگر بپردازند، نشانگر تلاش نظاممند برای تحقیر قربانیان است. اجبار به برهنه شدن و پوشاندن لباسزیر زنانه به مردان، توهین آشکار به شخصیت آنها است. استفاده از دوربینهای عکسبرداری و فیلمبرداری برای ضبط این بدرفتاریها در زندان ابوغریب درواقع برای تکثیر این تحقیرها در زمان و مکانهای مختلف، زجری مضاعف است. خشونت جنسی علیه کودکان قصه پر غصه دیگری دارد.
پس از انتشار گزارشهایی مبنی بر اینکه در میان زندانیان عراقی بیش از 500 کودک به چشم میخورد، دیدهبان حقوق بشر ضمن انتقاد شدید از عملکرد نظامیان آمریکایی در عراق خواستار ارجاع هرچه سریعتر پروندههای قضایی این کودکان به مراجع ذیربط جهت رسیدگی و آزادی هر چه سریعتر آنها شد. ارتش آمریکا در می2005 اذعان کرد که 513 کودک را تحت این عنوان که «تهدیدی علیه امنیت» به شمار میآیند بازداشت کرده است. این در حالی است که خشونتهای جنسی دهشتناکی علیه آنها از سوی نیروهای آمریکایی صورت گرفته است.

ب
WASHINGTONPOST.COM
اگر جامعه بشری با جنایتها و خیانتهای آمریکای جهانخوار آشنا شود، ادعای حمایت از حقوق بشر او رنگ میبازد و جامعه جهانی باور میکند که تمام حرفهای او در این موضوع، دروغ است. تکلیف همه ماست که چهره واقعی آمریکا را به نمایش بگذاریم و امت جهان را با ظلم و ستمگریها و جنایتهای آنان آشنا سازیم. در این نوشتار، نمایی از چهره کریه استکبار جهانی را مطرح میکنیم تا همه، زشتیهای آمریکا را بهتر ببینند.
الف: حملات نظامی آمریکا به دیگر کشورها
ایالات متحده امریکا در طول ۲۴۵ سال در ۲۲۷ جنگ شرکت داشته و تنها در نیمه دوم قرن بیستم، به ۲۲ کشور حمله نظامی کرده است. ما در این مقاله به برخی از آن اشاره میکنیم:
۱. بمباران هیروشیما و ناکازاکی در ژاپن در سال ۱۹۴۵ و کشتن ۳۰۰ هزار نفر
۲. لشکرکشی به برلین در سال ۱۹۴۸
۳. حمله به کره شمالی در سال ۱۹۵۱ و کشتن صدها هزار نفر
۴. حمله به اردن در سال ۱۹۵۷
۵. حمله به لبنان در سال های ۱۹۵۸ و ۱۹۸۲
۶. حمله به کوبا در سال ۱۹۶۰
۷. حمله به ویتنام شمالی در سال ۱۹۶۴ و کشتن ۳ میلیون نفر
۸. حمله به کامبوج در سال ۱۹۷۰
۹. حمله به آنگولا در سال ۱۹۷۵
۱۰. حمله به گرانادا در سال ۱۹۸۱ که دست نشانده خود را هم در آن جا به قدرت رساند.
۱۱. حمله به پاناما در سال ۱۹۸۷
۱۲. حمله به عراق در سالهای ۱۹۹۱ و ۱۹۹۳، نصب فرماندار نظامی در این کشور و رسوایی حقوق بشری در زندانهای ابوغریب و گوانتانامو
۱۳. حمله به سومالی در سال ۱۹۹۲
۱۴. حمله به هائیتی در سال ۱۹۹۴
۱۵. حمله به افغانستان در سال ۲۰۰۱ و کشتن یک میلیون نفر
۱۶. حمایت از حملات داعش به سوریه و عراق
۱۷. حمایت از حملات عربستان به یمن و بحرین
۱۸. حمایت از حملات اسرائیل به لبنان و فلسطین
ب: دخالت آمریکا در امور داخلی کشورها
ایالات متحده امریکا در نیمه دوم قرن بیستم، در امور داخلی ۱۷ کشور دخالت کرده است. ما در این جا به برخی از آن اشاره میکنیم:
۱. دخالت در بحران یوگسلاوی در سال ۱۹۴۸
۲. دخالت در جنگ به نفع تایوان علیه چین در سال های ۱۹۵۵ تا ۱۹۵۸
۳. دخالت در بحران مجارستان در سال ۱۹۵۶
۴. دخالت در مصر در سال ۱۹۵۶
۵. دخالت در کوبا در سال ۱۹۵۹
۶. دخالت در برلین در سال ۱۹۶۱
۷. دخالت در اتیوپی در سال ۱۹۷۲
۸. دخالت در نیکاراگوئه در سال ۱۹۷۹
۹. دخالت در لهستان در سال ۱۹۸۱
ج: کودتای آمریکایی در بعضی از کشورها
۱. کودتا در ایران در سال ۱۹۵۲
۲. کودتا در عراق در سال ۱۹۶۰
۳. کودتا علیه پاتریس لومومبا در سال ۱۹۶۳
۴. کودتا علیه آلنده در شیلی در سال ۱۹۷۳
۵. کودتا در آرژانتین در سال ۱۹۷۶
۶. کودتا در ترکیه در سال ۱۹۸۰
۷. کودتا در پاکستان در سال ۱۹۹۹
د: شکلدهی به انقلاب مخملی، توسط آمریکاییها
۱. انقلاب مخملین در چکسلواکی در سال ۱۹۸۹
۲. انقلاب مخملین در شوروی سابق در سال ۱۹۹۱
۳. انقلاب مخملین در گرجستان در سال ۲۰۰۳
۴. انقلاب مخملین در اوکراین در سال ۲۰۰۴
۵. انقلاب مخملین در قرقیزستان در سال ۲۰۰۵
هـ: جنایت آمریکاییها به ملت آمریکا
۱.آمریکاییها در سال ۱۸۹۰ در ایالت داکوتای، ۳۰۰ نفر از سرخپوستان را کشتند.
۲. شکستن حرمت زنان در امریکا:
۲ـ۱. طبق آمار سال ۱۹۸۸، میلیونها زن آمریکایی قربانی سوء قصد جنسی و یا تجاوز کامل قرار گرفتند.
۲ـ۲. در سال ۱۹۹۰ نزدیک ۳۵۰ هزار تجاوز جنسی در آمریکا به وقوع پیوسته است.
۲ـ۳. هر ساله هزار کودک آمریکایی مورد سوء استفاده جنسی قرار میگیرند.
۲ـ۴. در ۱۱ سال گذشته، فقط در ارتش آمریکا ۱۳۵ هزار زن مورد تجاوز جنسی گزارش شده است. سربازان آمریکایی در جنگ جهانی دوم، به ۱۹۰ هزار زن و دختر آلمانی، و به ۳۵۰۰ دختر فرانسوی تجاوز کردند.
۲ـ۵. بیش از ۶۰ درصد از زنان در آمریکا مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفتهاند و ۸۹ درصد زنان آمریکایی از آزار و اذیت جنسی به عنوان مهمترین معضل اجتماعی جامعه آمریکا نام میبرند.
۲ـ۶. ۹۴ درصد زنان مشغول در سینمای هالیوود تجاوز و تعارض جنسی را تجربه کردهاند.
۲ـ۷. برای همه زنان جوان آمریکایی به خصوص کسانی که ۱۸ یا ۱۹ ساله هستند، با آغاز تحصیلات دانشگاهی، دانشگاههای آمریکایی مکانهایی بسیار خطرناک به حساب میآیند.
و: جنایت آمریکاییها علیه ملت ایران
۱. کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
۲. جاسوسی علیه جمهوری اسلامی از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تا ۱۳ آبان ۱۳۵۸ در سفارت آمریکا در ایران
۳. حمله نظامی به طبس در ۵ اردیبهشت ۱۳۵۹
۴. طراحی و سازماندهی کودتای نوژه در تیر ۱۳۵۹. این کودتا از لحاظ تجهیزات نظامی که قرار بود از داخل و خارج در جریان آن به کار گرفته شود، در تاریخ کودتاهای جهان بیسابقه بود.
۵. تحریک صدام برای تحمیل جنگی هشت ساله علیه ایران از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹. آمریکا و حامیانش بیش از ۶۰ میلیارد دلار به صدام کمک مالی کردند. آمریکا در طول جنگ از طریق هواپیماهای آواکس و ماهواره های فضایی به عراق اطلاعات میداد.
۶. حمله به سکوهای نفتی ایران در سال ۱۳۶۶
۷. سرنگونی هواپیمای مسافربری ایرباس در سال ۱۳۶۷ و به شهادت رساندن بیش از ۳۰۰ نفر
۸. فشار بر اتحادیه اروپا و ژاپن برای قطع روابط اقتصادی با ایران در سال ۱۳۷۵
۹. تصویب بودجه در کنگره آمریکا برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران. سال ۲۰۰۷، ۶۶ میلیون دلار، سال ۲۰۰۹، ۱۰ میلیون دلار، سال۲۰۱۰، ۷۵ میلیون دلار و سال ۲۰۱۱، ۲۵ میلیون دلار
۱۰. حمایت جدی از فتنهگران در سالهای ۱۳۷۸، ۱۳۸۸، ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸. هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه وقت آمریکا در سال ۱۳۸۸: دولت آمریکا از بیرون ایران هر حمایتی از دستش بر میآمد، از معترضان کرد.
۱۱. حمایت از منافقین در به شهادت رساندن ۱۷۰۰۰ انسان بیگناه، از جمله شهید کردن ۷۲ نفر از مسؤولان کشورمان به همراه شهید آیت الله بهشتی در ۷ تیر ۱۳۶۰. اسناد و مدارک فاش شده از ارتباط آمریکا با منافقین، نشان از حمایت آمریکا از ترورهای منافقین دارد. همچنین آمریکا در سال ۲۰۱۲ گروه تروریستی منافقین را از لیست سیاه خارج کرد.
۱۲. آمریکا در اردیبهشت ۱۳۹۷ تحریم دارویی بیماران خاص را علیه ایران اجرایی کرد که در نتیجه بیش از ۱۰۰۰ بیمار دچار مرگ تدریجی شدند.
۱۳. راه اندازی رادیو فردا، رادیو زمانه، و شبکههای ماهوارهای و مجازی برای براندازی نرم جمهوری اسلامی ایران
۱۴. به شهادت رساندن سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، فرمانده جبهه مقاومت، به دستور مستقیم ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا در سال ۱۳۹۸
آنچه نگاشته شد، ذرهای از هزاران جنایت آمریکا علیه جامعه بشری است. آمریکا با همه این ظلم به ملت خود و مردم جهان و ملت ایران، مدعی حمایت از حقوق بشر است. این کشور با این همه جنایت و ظلم و طغیان و خیانت، حق ندارد از حقوق بشر حرف بزند. آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر است که باید سران آن به علت این همه ظلم و تعدی، در دادگاه بین المللی محاکمه شوند و به سزای این همه گناه و طغیان خود برسند.